View Single Post
Staro 16.10.2013., 20:19   #602
Volume
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor thumbdown Pregled postova
Hvala.
Nego zanima me kako onda posluje ova trgovina: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=252077

On naručuje robu iz inozemstva i tu istu prosljeđuje kupcu, tu nema uvoznika koji će prevoditi na hr jezik, barem koliko sam ja shvatio.
Ako griješim, nek me netko ispravi.
Osobnog iskustva nemam, a nisam niti čitao o tome pa ne mogu komentirati jeli to istina ili ne, ali kako sam već rekao zakon je zakon i iznimke ne smije biti.
Jezik tih uputa uopće nije poanta onoga što sam ja mislio reći kroz svoje komentare. Edigital je u vrlo kratkom vremenu u kojem posluje na našem području prevario i oštetio velik broj ljudi o čemu se može čitati po raznim forumima.
Odnos prema pravima kupca je nikakav i sramotan i uopće se ne trude oko toga da isprave svoje greške. I baš radi ovakvih stvari sam ja spomenuo deklaraciju i upute, jer je to način da se i njih ošteti. Možda će se onda malo spustiti na zemlju i poslovati kako treba.
Misliš li da bi itko ikad spomenuo/primjetio jezik uputa ili bilo kakvu sličnu glupost da posluju kao npr. ADM ili slični shopovi? Ja ti garantiram da ne bi! Zašto? Pa mi kao kupci bi imali vrlo povoljan shop u vrhunsku uslugu. Zar ima netko tko bi to želio uništiti?
Ista stvar vrijedi i za Nina i njegov shop kad već upireš na njega. Čovjek se godinama bavi prodajom i koliko znam nema niti jedne mrlje u karijeri. I onda da se takvog ide prijavljivati...?
Volume je offline   Reply With Quote