View Single Post
Staro 16.10.2013., 18:04   #971
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Meni je ostala u glavi ona slika sa utakmice protiv Belgije prosli tjedan kada je Ciro napustio stadion.
Onaj njegov izraz lica je doslovno prevodio:

'Boze, sto su ucinili od ove reprezentacije?!'

Na rubu suza, okrenuo se kada su nasi krenuli u nekakvu polu-akciju i kada je vidio da od toga nista, okrenuo se i nastavio prema izlazu.
Da, to sam i ja pomislio, ali to je bilo tren prije kraja poluvremena, možda je išao na neki brzi gablec, wc ili slično

Što se tiče pojedinaca na ovoj temi koji pljuju po Modriću.. Pa dobro jeste vi blesavi, ljubomorni jer ne igra u Vašoj Barceloni, ili samo spradate svih nas?

Ljudi moji, zvučat će glupo i nevjerojatno (makar možda realno, jel, nažalost) , ali: ako itko treba da se čuva na terenu (zbog toga jer igra za svoj klub koji ga plaća) onda bi to trebao biti Luka.
No, događa se baš suprotno, nastavlja sa svojom igrom, svojom agresivnošću, svime što pokazuje u Madridu. Baca se igračima pod noge da uzme loptu, riskira žute kartone, ozljede suparnika..

Pa kamo vi blejite ako vama Luka ne igra dobro? Serete po našem najboljem igraču, virtuozu, sram vas može bit..