View Single Post
Staro 16.10.2013., 15:19   #960
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Evo sad je 16. listopada 2013. godine, sati je 14:32. Niko Kovač je novi izbornik, želim mu sreću. Svi su jako zadovoljni i sretni.
Baš me zanima koliko će to sve trajati, tj. koliko će Kovač biti pozitivna ličnost. Osobno, mislim da ako bi pokojna Majka Tereza rekla da zna Mamića, da bi bila državni neprijatelj br.1
To je patološka mržnja, ali dobro svakome to ide na dušu. Isto je i sa Šukerom, čovjek je globalna zvijezda i pozitivac, kod nas je "smeće". No dobro, svugdje valjaš a kod kuće ne, nije izreka bez vraga.
Nadam se da će ova poruka ostati u arhivi, da je mogu izvući kada repka odigra prvu tekmu neriješeno ili neda bože izgubi.
Osobno volim svakog izbornika koga mazi rezultat, pa makar to bio i crni vrag. Štimac nije bio dobar i to je to. Briga me tko je na čelu HNS-a, ako repka igra dobro i ima rezultat- to je to. Želim sreću Kovaču, jer je to i sreća repke. Ali moram biti iskren, jedva čekam i transformaciju "naroda" od lovorika do blata. Welcome to Croatia
Globalna zvijezda i pozitivac je pronasa zlatnike u avionu, pa ih je poklonija svoj ljubavnici. Naravno da nebi izvadija lipu iz svog depa. Ha ha ha koji pozitivac.
antebr je offline