View Single Post
Staro 16.10.2013., 13:06   #77
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor ivo_k Pregled postova
da, i, frend ti je programer u svicarskoj banci i treba testirati kako ce im aplikacije za klijente raditi na win8.
pitanje je zasto uopce rade legacy aplikacije ovisne o os-u kad postoji web?
Web app za takav opseg poslovanja? Pa nije to glumina banka...

Citiraj:
e da, miljunas koji voli gadgete, vrlo vjerojatno nece kupiti laptop s win8. tako da nemoj ti meni govoriti da sam jalni rvat i suditi o mojoj perspektivi jer ti nemas pojma, vjerojatno neces ni imati jer ces ovakav tesko doci u ozbiljno okruzenje za svog zivota. programeri u bankama to nisu, makar bile svicarske.
Vidim ja tko ovdje nema pojma, prvo o pravopisu, a zatim o životu, poslu, sudiš o nekom kog ne poznaš niti imaš pojma čime se bavi i kako živi, a da ne spominjem ove nebuloze o jednoj Švicarskoj, di taj isti programer ima 40.000kn prosječnu plaću i odgovorno i kvalitetno radi svoj posao. EOD s tobom i lagani add na ignore listu, jer uopće nisi vrijedan debate, a kamoli da si nešto argumentirao i poveo ontopic i zanimljivu raspravu. Konkretno ti dam primjer iz prakse, dakle PROGRAMERA, u velikoj korporaciji, koja je PREŠLA NA NOVE WINDOWSE i kao što i treba razmišljati svaki biznis, maksimalno se prilagodila krajnjem korisniku, no ti onda prebaciš priču na osobne impresije i lupetanja. Katastrofa lik.

Citiraj:
evo jedan clanak koji objasnjava zasto se enterpisei nece prebacivati na win8.
http://www.computerworld.com/s/artic...with_Windows_7

,,,,,,,
"There's a good chance, bla bla, prvi članak je smijeh, tebi je to relevantna informacija, pa kad sam vidio da je to nagađanje nekog analitičara, džizus, to je tvoj argument za 'milijune i milijune poslovnih ljudi i informatičara koji gledaju ne prijeći na novi os'???
A drugi članak je još veći smijeh i uopće nije vrijedan komentiranja, pogotovo ne u ms surface temi. Kakva Božja postpc era, u doba kada 90% kućanstava u svijetu ima, vidi čuda baš osobno računalo, pa vidi još jedno čudo, baš sa nekom inačicom ms windowsa A da ne spominjem tvoj kulturni stil pisanja, boldao sam... EOD s tobom, dalje nastavljam samo ako se povede ontopic rasprava o uređaju iz naslova teme.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 23.10.2013. u 18:56.
jopis je offline   Reply With Quote