Citiraj:
Autor ivo_k
da, i, frend ti je programer u svicarskoj banci i treba testirati kako ce im aplikacije za klijente raditi na win8.
pitanje je zasto uopce rade legacy aplikacije ovisne o os-u kad postoji web?
e da, miljunas koji voli gadgete, vrlo vjerojatno nece kupiti laptop s win8. tako da nemoj ti meni govoriti da sam jalni rvat i suditi o mojoj perspektivi jer ti nemas pojma, vjerojatno neces ni imati jer ces ovakav tesko doci u ozbiljno okruzenje za svog zivota. programeri u bankama to nisu, makar bile svicarske.
evo jedan clanak koji objasnjava zasto se enterpisei nece prebacivati na win8.
http://www.computerworld.com/s/artic...with_Windows_7
i jos jedan koji pokazuje zasto se post-pc era posrala ballmeru u usta i svima vama kojima sam ja, eto, zatucan jer propagiram nove tehnologije i razmisljanje van okvira kutije. ironicno.
http://www.dailyfinance.com/2013/10/...y-microsofts/#!
|
Jesi ti pročita te članke?
Pogotovo ovaj sa ballmerom? Jao jao, trolčine.
Šta se tiče tvog "zašto ne radimo aplikacije za web, pa nećeš morati ništa updejtati?", zbog web i updejtamo, jer će to na kraju koristiti krajnji korisnici, koji, pogodi, na svakom novom kompu dobiju Win 8. WAU, ovo je bilo neočekivano, jel tako?
Također, novi browseri imaju nove sigurnosne zakrpe i fičure, koje olakšavaju nama programiranje, da bi ti moga bezbrižno, primjerice, plaćati karticom preko interneta.
Inače, ne znam kako tamo di imaš nekoga tko radi u programerskoj firmi, jer ti sigurno ne radiš, no kod nas se backsupport za IE8 ili niže, pogodi - PLAĆA dodatno, upravo zbog razloga koje sam gore navea.
I na kraju, kakve veze ima svo ovo laprdanje koje si napisa?
Skačeš s teme na temu (loše argumentirano), a nisi uspija ni potkrijepiti svoje izjave o tome kako je Windows 8 nepouzdan i glup OS, a već si na članku kako je ballmer kreten i glup i kako je krivo procjenija tržište. Ni prvi ni zadnji.
On je to barem ispravija sa windows phone-om (prvi i drugi komentar), nudeći promotivne i bagatelne opcije za developere (šta ti nemaš pojma, jer čitaš samo šta tebi paše), a na kraju je i sam prizna da je krivo procjenija konkurenciju.
Očito je čovik dovoljno velika osoba da prizna pogrešku.