View Single Post
Staro 16.10.2013., 12:21   #73
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Koji su to točno milijuni poslovnih ljudi i informatičari u firmama?
Da preciziram, samo jedan od primjera koji ti mogu navesti, frend je programer u banci, u Švicarskoj, znači ne u jednoj maloj Hr, nego u Švicarskoj, te su uredno dobili preview verziju 8ice pola godine prije izlaska, kako bi prilagodili sve potrebno u svojim aplikacijama na novi OS do izlaska, što su naravno i učinili. Ti ne razumiješ da gledaš stvari isključivo iz neke svoje iskrivljene perspektive jalnog rvata, a ne da će se svaka iti malo važna kompanija na svijetu pripremiti za svaku novu inačicu najraširenijeg operativnog sustava na svijetu, jer im je ama baš svaki klijent važan, a oni ne mogu znati koliko će klijenata odmah prijeći na taj novi OS. Vežem ti primjer uz banku gore - klijent, milijunaš, voli gadgete, naravno ima love ko salate, kupuje odmah po izlasku laptop sa w8, a njegova omiljena švicarska banka nema aplikaciju koja funkcionira na njegovom superduper laptopu. Pa zamisli koja bi to bruka bila...

Da ne nabrajam dalje, poanta je da moraš početi gledati stvari s malo šireg aspekta, to što ti misliš da su tvoji argumenti u stilu 'dok milijuni poslovnih ljudi (a i potrošača) pizde te informatičari u firmama gledaju kako ne preći na novi windows' uistinu argumenti, daj molim te, praviš sprdnju iz sebe i samo flejmaš tu po temi, sasvim nepotrebno.
da, i, frend ti je programer u svicarskoj banci i treba testirati kako ce im aplikacije za klijente raditi na win8.
pitanje je zasto uopce rade legacy aplikacije ovisne o os-u kad postoji web?

e da, miljunas koji voli gadgete, vrlo vjerojatno nece kupiti laptop s win8. tako da nemoj ti meni govoriti da sam jalni rvat i suditi o mojoj perspektivi jer ti nemas pojma, vjerojatno neces ni imati jer ces ovakav tesko doci u ozbiljno okruzenje za svog zivota. programeri u bankama to nisu, makar bile svicarske.

evo jedan clanak koji objasnjava zasto se enterpisei nece prebacivati na win8.
http://www.computerworld.com/s/artic...with_Windows_7

i jos jedan koji pokazuje zasto se post-pc era posrala ballmeru u usta i svima vama kojima sam ja, eto, zatucan jer propagiram nove tehnologije i razmisljanje van okvira kutije. ironicno.
http://www.dailyfinance.com/2013/10/...y-microsofts/#!
ivo_k je offline   Reply With Quote