View Single Post
Staro 16.10.2013., 00:07   #6187
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
kod problema mislim na te moguce burninove, uhodavanje prvih 300h kao da je novi auto, takodjer, tv nam je pored balkonskih vratiju pa svijetlost preko dana pere u tv sto koliko shvacam je "veliki" problem za plazmu?

potrosnja plazmi koliko citam i ovdje u temi i po specifikacijama samih tva, je oko 150w i vise, dok je kod vecine lcda 50-60? nije to tako mala razlika ako ti je tv upaljen preko 10h na dan.. pretpostavljam da ti mislis i da je jedan luster sa 4 zarulje mali potrosac? iznenadio bi se itekako koliko zapravo takav luster potrosi u godinu dana..

pod ogranicenost u gledanju hda mislim da kad im ubacim neki fullhd film (zapravo vrh sto mozes uzivat i gustat u nekoj super slici, a sto do sad nisu iskusili) nije isti dozivljaj kao i na lcdu.. iako citam da kod normalne udaljenosti (>3 m) to nije vidljivo, u detaljnoj rezenciji te nahvaljene samsung plazme stoji drugim rjecima da je jedva prihvatljiva kvaliteta..

kazem.. ja osobno vidim prednosti plazme, i moj bi izbor za te potrebe (a one su najveci dio only maxtv) bila hd ready plazma, al ne kupujem ja i za sebe, pa je ipak izbor lcda :/

jasno je i meni da je to malo bedasto, al koliko vidim vecina se ljudi svejedno odlucuje na lcde pa nisu valjda oni svi toliko u krivu?

tako da je izbor na nekom tvu, pozeljno 42" do 4000kn, sto blize 3000.. stavio sam ove 3d u neki izbor iako pretpostavljam da je to hm..
osobno mi se nekako lg najvise dopada, zbog tih mnogih opcija, al negdje procitam losije komentare za lg pa vas zato molim za savjet il dojmove ako netko ima neki tv u tom rangu..

usput - dal ima metro kakvu ponudu tva? ostale trgovine imaju ponudu na stranicama, metro nema, a negdje naletim da je netko nasao neki tv po dobroj akciji u metrou.. znam da ce bit odgovor - odi pa vidi , al nije mi bas usput pa ako je netko slucajno bio i snimio u metrou u rijeci (grobnik) neki tv neka vice..
M.U.P. je offline   Reply With Quote