View Single Post
Staro 15.10.2013., 17:16   #71
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Lik je zapravo u pravu u ovome. Ja se kladim da miljuni, ali doslovno miljuni lokalnih system administratora, IT support ili kako se već zove odjel u firmama gledaju kako ne preći na novi windows. Zašto? Jer im se ne da. Neki će možda i šefu probati prodati foru da nije dobro kako bi manje radili :P Oni pametniji će reći odmah da je to pametno, ali će potrajati (ti će najmanje na kraju raditi jer će odugovlačiti).

Na kraju dana. Oda Windowsima te stabilnosti da prastari Win XP SP3 vozi hrpetina ljudi.
Eto, a ja ti opet tvrdim suprotno, tj da nije tako, nego u svakoj tvrtci koja drži do sebe i svojih korisnika prate trendove i moderniziraju svoje aplikacije i prilagođavaju ih maksimalno svakoj novoj verziji, kako već rekoh, najrasprostranjenijeg os-a u svijetu
Odi malo van, pa vidi kak stvari funkcioniraju
A ovi argumenti 'jer im se ne da' su ono,
Pomišljaš li da to 'jer im se ne da' nosi povelike financijske gubitke u poslovanju? Ili ti sad argumentiraš kao gore quotani sam protiv svih ivok u stilu i primjeru neke hr tvrtke sa 5 i pol zaposlenih i kvazi sys adminom, koja prodaje krpe u mrdušu donju, pa je dotični sys admin rekao gazdi, e nama ti ne treba ova fensi osmica, mi ćemo svoje prnje prodat i bez toga? Ja ne znam pričamo li mi uopće o istoj problematici ili vi pojedinci samo volite doć pisat po temama et tak, nek se nešto događa?