View Single Post
Staro 15.10.2013., 16:14   #1385
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Servis i rezervni dijelovi su trošak, taj trošak firme žele smanjiti na najmanju moguću mjeru, a da su u skladu sa zakonom. Kupac pak ima varijante kako da uptime bude čim veći, ali svaka ta varijanta košta....

Ti u svakom postu te vrste pokušavaš opravdati distributere/dealere...itd...daj shvati da mene to ko kupca uopce ne zanima jel kuzis? Mislim ne zanima me u kontekstu da ako to stvarno traje 40 dana da tamo vise nikad nista ne kupim..(opet badava ako je distributer za tu stvar jedan jedini)..budimo realni tako se i links probio.....kad su svi ovi shopovi počeli propadati djelomično i zbog nekvalitetnog rješavanja reklamacije (naravno ne samo zbog toga ali da nejdem u offtopic neka ostane na tome)....

Znači fore tipa mačka mi je pojela lemilicu, prodavač nije primio odmah robu na dijagnostiku, nije odmah poslao distributeru, distributer nije odmah slao rezervni dio prodavaču mene ne zanima.....ako ekipi stiže roba iz kine za 2 tjedna ovo je definitvno previše i ono što je najbitnije uopce se nemoze opravdati.....

Master_Hrc je offline   Reply With Quote