Citiraj:
Autor X-Plosiv
Kako to nije neprofesionalno? Znači 1 tjedan kutija stoji na mjestu bez da se išta napravi. A tih 500-600 kn sam mogao negdje drugdje potrošiti. U Linksu sam ja, a i moji prijatelji kojima obično stvari uzimam pustili sigurno desetak tisuća kuna unatrag 2-3 godine.
|
I?
Misliš da se zbog kutije na kojoj imaš uvrh glave 30 - 40 kn zarade u samom startu ispalti paliti kombi i voziti distributeru, ili ćeš čekati da ti se skupi više stvari za preuzimanje i povrat?
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Ne kažem da je to "sat vremena posla". Svi mi koji imamo ikakvih veza s računalima znamo kako to nije sat vremena posla.
Ali ako je po tebi normalno da kutija stoji na podu/polici tjedan dana prije nego se pošalje, onda oprosti, ali pričaš gluposti.
|
Nije. Samo trebaš znati što i kako stoji iza. A ako nemaš ozbiljnu potrebu (gdje sama forsirana želja korisnika nije ozbiljna potreba) ne pada ti na pamet skakati na prvu.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Ovo je bio jedan slučaj, a kod Linksa sam do sada imao nekih 5 reklamacija, i sve je prošlo unutar par dana. Ja npr donesem u Ponedjeljak, već se u PON-UTO-SRI šalje, a ne slijedeći PON.
|
Sve to ovisi o brdu stvari, ne definira pravilo. Tko je uvoznik svakog dijela? Tko je servis? Tko odobrava povrat? Tko snosi troškove? Gdje je rez. dio? Kad ide roba? Tko ju vozi?