15.10.2013., 14:54
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor syss
ma dobro direkno smo mi rijetko za pult dolazili, osim na inzistiranje tih i takvih te održavanja lekcija iz servisiranja inf. opreme... najjakija su klinčadija koji su syebali nešto, onda lagali starcima o tome da mi ispadnemo krivi (pošto smo bili prilično jaki dijagnostičari) i onda dolazili urlat na nas, e pa kada ispričaš šta je mali tard napravio neugodni izraz lica roditelja i bijes je bio priceless
da ne kažem kako je u to doba brijem i prije links foruma vamo se vodili ratovi oko reklamacija i bilo je ono maltene da smo čovjeku babu priklali koja priča nastane, pa narod popizdi kolektivno i onda ubit servis i šta sve ne, pa se javio netko od nas i razjasnio o čemu se radilo a da vidiš onda kuku-lele 
|
Mah, dala bi se knjiga napisati o tome, bukvalno. 
Zato su neke firme i prestale raditi s fizičkim osobama.
Citiraj:
Autor Guls
Hoću reći, ako se stvar dobro organizira i ljudi bi bili zadovoljniji. Nisu ljudi na+rkani zato kaj to njima padne na pamet. Neki jesu, ali većina nije. Naravno da nije kriv dečko za pultom kaj radi za minimalac. Kriv je onaj kaj se guzi u uredu i očekuje da će imati odlične rezultate uz minimalna ulaganja, a to rijetko kad polazi za rukom. Treba uložiti nešto love u sustav, angažirati čovjeka koji će implementirati pametan sustav (makar ne mora biti certificiran, kvalitetni ljudi koštaju 20ak tisuća kuna nadalje) i imaš riješeno 95% problema (ovo je napamet procjena). Ne znam da li se slažete, ali mislim da u tome leži problem.
|
99% problema ne leži u tome, nažalost.
|