Ja stvarno ne znam od kud ovi ljudi dolaze s idejama "pa moj RAM ne boota, nema se tu šta testirat 2 tjedna, to je 10sec posla".. ili tastatura koja se odmah mijenja jer HELLOU, pričamo o tastaturi!
Šta NIKOME ne pada na pamet da možda nisu jedini na svijetu? Da možda pored vaše reklamacije postoji još 1000 drugih u tom tjednu? A jel vam pada na pamet čekanje u redu? Neeee... tvoj RAM se brzo riješi, pa onih 100 ljudi prije tebe što je stiglo taj dan, će čekat da gospon ne bi morao igrat igre sa samo 4GB RAMa... i to u laptopu, GG.
BTW, tebi Links garantira? lol.. daj ajdeeeee... ne znaš očito niti što je garancija, što pokriva, što garantira, kako se koristi, koji su uvjeti (da, pazi ovo: postoje UVJETI)...
I šlag na vrhu kolača: on ima 2 iste pločice, i sad će njemu Links "morat" zamjenit obje jer on "ne želi" 2 različite pločice

))))) haha svaka ti dala majstore .. joj da mi je vidjeti reakciju ljudi u Linksu kad im to kažeš .. ili tvoju facu kad te s čuđenjem pogledaju, a ne smiju ništa reći, te ti probaju objasnit no naravno bezuspješno jer..... let's face it, Ure hopeless