View Single Post
Staro 14.10.2013., 18:53   #6175
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Iskreno i sam sam se plašio takvih problema ali ja na svom jeftinom Samsungu nemam ni jedan, da kucnem u drvo. Nema nikakvog zadržavanja slike, pozadinskog šuma slike ili bilo što drugo. Sve radi apsolutno savršeno. Ono što me najviše oduševljava je npr. neki divix od npr. samo 350 mb za 45 minuta nekog materijala. To izgleda bolje nego i najbolja SD slika koja je opet sama po sebi daleko bolja nego na LCD-u kojeg imam u drugoj sobi. Na tom istom LCD-u takav divix je pun kvadratića i "raspadanja" slike. Praktički negledljivo.
eto i ja imam low class samsunga c450 - ima vrlo kratki imiđ-retenšn, i to me ne smeta nimalo, i onaj famozni buzz kod bijelih ili svijetlijih scena - već sam se naviko da ni ne obraćam pažnju. Burn in nema.
radi cca 4-5 sati dnevno (večinom po mraku), za media player i filmove, manje se gleda SD signal iako je on iznad svih mojih očekivanja, divX se kod mene nikad nije gledao, potrošnja me uopće ne brine, već sama slika, a to na nekom LCDu od 6-7000kn nemam (a taj LCD kao troši u pol manje, je right...)

poanta je - nikad se više nebi vratio na CRT, LCD ako bi uzeo to bi bilo za dnevno gledanje 0-24 (ženi dok kuva, il tek toliko da se neš vrti) neke srednje klase, dok bi plazmu uzeo isključivo za film i to iz neke više klase bar 50" (samsung serije 6 ili panasonic GT, ST VT il koje su sad u modi)..
smirnoff je offline   Reply With Quote