View Single Post
Staro 14.10.2013., 13:43   #1353
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor tuljan Pregled postova
Rade0n , neznam da li radiš u linksu pa imaš ovakve odgovore ili koji je tvoj problem, nauči se ponašanju malo.
Ne bi bilo loše da se ti naučiš zakonima i koja su tvoja prava kao kupca, pa onda sigurno nećeš ispitivat nekoga ko radi u trgovini 'šta ću ja staviti u laptop dok je moje na reklamaciji'?
Jer takva pitanja su prilično bahata, pogotovo kad ne razumiješ proces reklamacije.

Citiraj:
Jel bi se ja trebao podrediti linksu ?
Nemaš se ti njima šta podređivat, tvoje je da doneseš na reklamaciju, a njihovo je da to riješe - u razumnom roku, a to može biti i 4 tjedna.

Citiraj:
Jel tebi normalno da se u 2013. godini ram "testira" dva tjedna i da je netko bez računala dva tjedna ? Što bi si trebao kupovati dodatni ram i diskove za svaki slučaj da rikne ? Da si kupim i rezervni macbook ?
To su isključivo tvoji problemi, a ne problemi trgovine, i nema veze što je to 'samo memorija', nije tvoja komponenta prva na redu za ispitivanje.
Žališ se na dva tjedna, a ljudi znaju čekati i više od mjesec dana.

Trgovac nekada može izaći u susret kod nekih sitnica i odobriti zamjenu na licu mjesta, npr. za usb stick, ali memorija ide na servis.
Rade0n je offline   Reply With Quote