Image retention - Yep. To je problem koji nije prisutan kod gledanja filmova, ali je kod igranja sa fiksnim izbornicima i gledanja TV programa tog tipa. Iako, imao sam Windowse upaljene pol godine na plazmi po preko 6 sati dnevno pa nisam imao nekog problema.
Color bleeding - Daj si pogledaj da nemaš neki generalni "power saving, eco mode ili tak nešto" uključen. Ako se ovo ne događa na mojoj starijoj plazmi ne vjerujem da je "feature" na novijim. Dapače, nema puno smisla. Meni to jednom bilo jer sam zaboravio da sam prije mora strpao kontrast na 50% i uključio power savinge dok stara solo doma gleda. :P
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Zato kupiš V seriju i navodno nemaš tih problema. Žao mi je što te to sve zapalo, jesi gledao ima li kakvih riješenja, tipa snjeg itd ? Fakat je debilno da nakon cca 4h iste slike se dogodi zapečenost...
|
Image Retention će se dogodi i na ZT seriji nakon 4 sata identične slike. Nakon 5 minuta max snijega bi trebalo nestati, ali 4 sata je puno. No, ništa strašno, zato je to IR, a ne Burn-In