14.10.2013., 13:21
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor tuljan
Rade0n , neznam da li radiš u linksu pa imaš ovakve odgovore ili koji je tvoj problem, nauči se ponašanju malo. Jel bi se ja trebao podrediti linksu ? Jel tebi normalno da se u 2013. godini ram "testira" dva tjedna i da je netko bez računala dva tjedna ? Što bi si trebao kupovati dodatni ram i diskove za svaki slučaj da rikne ? Da si kupim i rezervni macbook ?
SaleFFS, slažem se s tobom, nisam bio "agresivan" nego sam ga normalno pitao jer se nemam namjeru svađati, a pogotovo oko pločice rama  Tjedan dva je previše za nešto što se ni ne popravlja nego mijenja. Vjerujem da će to links srediti u najkraćem roku.
inače, Apple genius kod kojeg sam bio (u jednoj eu državi) mi je rekao da oni odma mijenjaju ram nakon pola sata što traje testiranje, a i sve druge trgovine, a za hrvatsku mi je rekao "I've heard stories".
|
Je, je, vani je sve puno bolje.
Ne vjeruj svemu što čuješ. Sve navedeno je i potpuno normalno i identično vani. Problem je tko i kako testira, tko odobrava zamjenu i slično, a ako želiš imati opremu 24/7, to košta izvedeno na bilo koji način.
|