View Single Post
Staro 14.10.2013., 11:10   #807
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Činjenica JE da je to stoper za kojeg Hajduk NEMOŽE izvuć ni milijon sedamsto pedeset tisuća eura.... nuff said

Po toj logici možemo sa Hanžeka povuć nekog sprintera....
Jebat ga, nije lošiji od Bubnjića sigurno. A to što Hajduk ne zna naplatiti i prodat svoje igrače, to je drugi par rukava.

Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Ja i dalje držim svoju teoriju, nije sramota izgubiti od Belgije koja je trenutno u TOP 5 repki Europe i to bez ikakvih dvojbi, s brzim modernim nogometom, bez carinjenja lopte s idejom, glavom i repom i 20 igrača koji mogu igrati kvalitetno.
Trenutno je top 5 i fakat nije sramota ovaj poraz. I na njihovom primjeru se jasno vidi zašto mi pušimo. Belgija igra istu igru s istim igračima već godinama, to je manje više ista ekipa koja je pušila tekme od BiH prije tri godine. Igraju u istom sastavu, isti sustav igre, i svaki od igrača zna gdje mu je mjesto i u kojem trenutku što treba raditi. I u međuvremenu im skoro cijela repka završila u PL gdje manje više standardno igraju.

Opet, stoji činjenica da Belgija još nije pobijedila top repku (HR to nije), i tek treba vidjeti kakvi su u ozbiljnijoj tekmi. Zapravo vidli smo - u prvoj tekmi s njima mogli smo ih elegantno dobit. veći dio utakmice smo kotnrolirai svari, a i po šansama smo bili bolji. Tad je još repka igrala relativno dobro, prije nego je Štico svojim eksperimentima razbio igru do kraja.

Kod nas uigranosti nema jer Štimac još nije započeo dvije utakmice u istom sastava i s istim sustavom igre. I to je njegov najveći propust, niti imamo standardiziran sastav niti sustav igre, niti plan B.

Citiraj:
Sramota je izgubiti od Škotske i ovo što Štimac radi. Mora imati prvi sastav, već par godina Luka je predaleko od gola da bi išta napravio (a drugog kreativca njegovog kalibra nemamo, možda Kranjčar ali on ne igra kao prije) on dobije loptu između 2 stopera i dok dođe do centra mora preći 2 protivnička igrača ili odigrati s nekim panjem dupli pas, a uglavnom taj panj pogriješi (Perišić ili tko god) i uopće ga ne kuže, ne znam jel on predobar ili su ovi preglupi. Štimac uvijek eksperimentira kad ne treba, pa jebemu čemu služe jebene prijateljske nego eksperimentima, ali NE on u Belgiji stavlja Radoševića, u Zg mijenja formaciju i izmišlja nešto... Neozbiljno i glupo.
Događali su se kiksevi i prije, nije to tolka sramota, ali u pravu si da je sramota što nemamo niti standardiziran sastav ni igru. Dok je tak, svaka uigrana i čvrsta repka će nas dobit u dodatnima.

U Belgiji je to još na nekaj ličilo, i Radošević nije podbacio iako nije odigrao spektakularnu tekmu. Ispalo je ok jer smo igrali u poznatom i uigranom 4-4-2 sustavu, s klasičnim defanzivnim veznim i dva napadača. Da je nakon toga standardizirao takav sastav mislim da bi bili ispred Belgije.

Od Škota smo popušili jer smo igrali bez pravog defanzivnog veznjaka (Kovačić to nije, shvatili su to i u Interu), Modrića je velka šteta na toj poziciji koristiti. Na toj tekmi je spori i slabašni Kovačić mora čuvati leđa Sammiru, Perišiću i Rakitiću, protiv agresivnih Škota. Yeha right, nije ni čudo da su nam zabili kroz sredinu

Što se toga tiče, ako zadnjeg veznog bude fakat igrao pravi defanzivni vezni, siguran sam da pobjeđujemo Škotsku

Štimac je najviše u traženju sastava i sustava lutao oko pozicije zadnjeg veznog. Nema sumnje da tu nemamo top igrača još od Nike Kovača, ali mislim da je tu bio Vukojević standardan, bilo bi to bolje. Zato su nas bušili kroz sredinu kojom smo se dičili.

Uz to je stalno rotirao drugog napadača ili vezistu uz Mandžukića, seljakao igrače po veznom redu na pozicije na kojima inače ne igraju. I forsiranje Perišića koji je potpuno izvan forme i ne igra u klubu.

Da ne velim kako ovo njegovo dodavanje u petak spada u sferu vjerovali ili ne. što se tog diejla tiče, Štimac je u pravu - bez obzira na poziciju ili sustav igre, nemreš napravit takvui glupost. Još samo kad bi čovjek priznao da je on najviše kriv za to jer je stavio Perišića da igra

Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
http://www.index.hr/sport/clanak/sti...ma/705949.aspx

Lud čovjek, sad ima i papire za to, definitivno.
Ili nije gledao kako ti isti Francuzi prolaze Irce golom u stilu Metličića (sasvim slučajno je i predsjednik UEFE francuzć).
Ništa čudno, Ćirina škola. Sjetimo se Njemačke na EP95 i Francuske na SP98, tekme s ekipama koje si je poželio

Žalosno sve skupa, jer da imamo standardizirani sustav i prvotimce, mislim da možemo proći sve ekipe koje se nude u dokvalifikacijama.