View Single Post
Staro 14.10.2013., 00:09   #359
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
to sto je bila neigrivi shit je kao sto si i sam rekao - zbog bugova. i bf4 je bi neigrivi shit prije samo tjedan dana, da osvjezim tvoje pamcenje. druge mape nece promijeniti ono sto je najbitnije - sam gameplay. to je ono sto me najvise smeta kod onih ljudi kojima je jedini argument da je to - beta. Je, beta je, ali finalna igra nece napraviti od tetrisa star trek. i za bf3 se govorilo daje iskljucena destrukcija u beti, and guess what happened
uostalom, vidjeces i sam.
Uopce ne svrsavam na levelution i njihove gimmicke, ne ocekujem najbolju igru ikad napravljenu, ali ocekujem jendo pristojno zabavno multi iskustvo, cak i mozda kvalitetnije nego sto pruza bf3, ako zbog niceg drugog onda zbog cinjenice da je novo, da sve te mape nisam jos vidio i da ce bit zabavno otkrivati neke sitnice, otkljucavati stvari i tako. Poanta je da je ovo beta, i da ce mnogu tehnicki problemi nestati pri izlasku ili pri prvom patchu (vjerojatno ce ih mnogo i nastati ali boze moj, navikli smo na to). Imam veliki popis stvari koje mislim da bi od betlfilda napravile milion puta bolju igru, a koje vjerojatno necu vidjeti u niti u jednoj iteraciji bf fransize, a posto ne znam kako napraviti igru sam, pristajem na poluproizvod koji je bf4 ipak poprilicno siguran da cu se uz sve probleme koje bf serijal vuce jos iz davnina posteno naigrati i zabaviti.