Citiraj:
Autor MMI
probaj uć u safe mode da dobiš sliku bez vga drivera, možda je i grafulja dala svoje i skrše se driveri
|
Kako? Pokušavam stiskat Shift+F8, ali svaki put se pojavi onaj Windows logo i dalje jednostavno neće. Evo sad sam napravio i Windows 8 instalacijski CD i stisnem da se boota s cd-a, i pokaže mi Windows logo i neće dalje, tu ga resetira.
Citiraj:
Autor bamuja
ako je abitica iz potpisa sumnjam na nju. imao sam tu abiticu sa istim simptomima, sluzbena dijagnoza koliko sam ja skuzio servisera je da se zbog slabog napajanja ploca stalno naprezala i skurila nesto pa ne daje dovoljan napon procu. barem je takva dijgnoza bila meni, ali simptomi su bili isti.
|
Ok, a kako da otkrijem jel ploča il nije? Jedino što vidim je nabavljanje neke polovne ploče za posudbu, stavljanje svih svojih komponenata na nju, instaliranje potpuno novih Windowsa na nju i onda definiranje dal radi ili ne. Problem je što nemam od koga posudit ploču, mora bi tražit po njuškalu ili tu po forumu, ako postoji uopće neko voljan posudit ploču na jedan dan prije prodaje.
I znači, po vama, napajanje je u redu i da ne razmišljam o kupnji novog trenutno? Jer isti problem se pojavio i s frendovim Fortronom 400PNF, koji nema 8 pinski konektor nego samo 4.