Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 12.10.2013., 21:54   #460
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ja sam, nakon 300i, reclaimao paket i onda kupio 315p. I onda jos kasnije kupio Cutlass-a. Bio mi je cool i dolazio je s Bussines hangarom

Uglavnom, nakon toga sam više puta napravio reclaim tih kupovina i tako isprobao Freelancera, Auroru, sve verzije 300i koje su dostupne, Horneta... trenutno je kombinacija Cutlass - Avenger, čekam prokleti patch! Uzeo Avengera umjesto 315p kad sam vidio u videu da Chris najavljuje da će se Avenger moći pogledati, a oni sad odugovlače s tim patchom!

Uglavnom, ne znam na čemu ću na kraju završiti (lako moguće neka verzija Cutlass-a, čini mi se najsvestraniji... dobra podloga za tweakanje )... ali sumnjam da ću ulupatavat još love u SC (jer ne vidim što će mi 2-3 broda kad mogu letjeti samo u jednom )

Uglavnom, očito ima podosta likova koji ne razmišljaju kao ja jer su pred malo vremena prešli 22 milijuna $ Očito se Retaliator i Gladiator dobro prodaju.

Ima li netko namjeru sa PCEx foruma osnivati neki guild ili nešto?(ili možda već je, a ja ne znam? ) Vidio sam u videu onu najavu oko organizacije svega toga na njihovom webu, pa zato pitam.

BTW imik, jel ono ti na njihovom forumu pratiš bugove Hangar Modula?
JC Denton je offline   Reply With Quote