Ja sam, nakon 300i, reclaimao paket i onda kupio 315p. I onda jos kasnije kupio Cutlass-a. Bio mi je cool i dolazio je s Bussines hangarom
Uglavnom, nakon toga sam više puta napravio reclaim tih kupovina i tako isprobao Freelancera, Auroru, sve verzije 300i koje su dostupne, Horneta... trenutno je kombinacija Cutlass - Avenger, čekam prokleti patch! Uzeo Avengera umjesto 315p kad sam vidio u videu da Chris najavljuje da će se Avenger moći pogledati, a oni sad odugovlače s tim patchom!
Uglavnom, ne znam na čemu ću na kraju završiti (lako moguće neka verzija Cutlass-a, čini mi se najsvestraniji... dobra podloga za tweakanje

)... ali sumnjam da ću ulupatavat još love u SC (jer ne vidim što će mi 2-3 broda kad mogu letjeti samo u jednom

)
Uglavnom, očito ima podosta likova koji ne razmišljaju kao ja jer su pred malo vremena prešli 22 milijuna $

Očito se Retaliator i Gladiator dobro prodaju.
Ima li netko namjeru sa PCEx foruma osnivati neki guild ili nešto?(ili možda već je, a ja ne znam?

) Vidio sam u videu onu najavu oko organizacije svega toga na njihovom webu, pa zato pitam.
BTW imik, jel ono ti na njihovom forumu pratiš bugove Hangar Modula?