View Single Post
Staro 12.10.2013., 20:07   #2005
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Niste skroz u pravu za medicinske troskove. UFC pokriva do neke cifre koja nije bas nest za americke medicinske racune koji su ogromni. Poluge na nozi su najopakije poluge sta postoje i prijelomi su gadni i komplicirani pa terapije i ostalo i vrlo brzo nastanu racuni o sest znameki.

Palherseu ovo nije prvi put. Jos gore je ak to on ne radi namjerno, nego ne kuzi ne cuje ili ne znam sta. Osim toga je vec uhvacen ZA TRT i zbog toga je bio suspendiran a imal je i prije suspenzije zbog slicnih poluga. Radil je sranja i bjjc i sub turnirima. Kad se sve zbroji zasluzuje izgon. Dobro je zhacc napisal da nema fightereske inteligencije. Mozda ovaj potez sam po sebi nije dovoljan ali je ocito prelio casu. Palhares to radi godinama i jos se ponasa kao pecinski pracovjek i vara sa hormonima. Tapakanje je sveto pismo u takvim sportovima i onaj ko to ne zna "procitat" ne smije u borbe i gotovo. Siguran sam da ce se svatko tko se bavi slicnim rec da je Palhares zasluzio izgon.

TUF 6ta epizoda i fight medu one dve zenske je nest najbolje kaj sam vidio u zadnje vrijeme..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.10.2013. u 22:25.
MAGARAC je online   Reply With Quote