View Single Post
Staro 27.11.2002., 03:10   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
ABIT je dobro resenje pogotovo 2.0 usb ali treba ti takva ploca za AMD jer bi ti preporucio da uzmes Athlona XP 2400 ili 2100+. kad vec imas plocu na popisu koja ide na 333mhz memorije zasto uzimati sporiju memoriju na 266 koja kosta jednako kao i 333? pripazi onda 256 memorije ti je malo a 512 je puno i bas taman a to ti treba puno memorije i da ti je taman Alpha je dobar cooler ali moj izbor je DR THERMAL kao uvijek. Mislis uzet midi tower? pa slusaj mozes ali to ce ti reci pobornici stednje i jednostavnosti ja bi takvu makinu strpao u big tower kao sto sam svoju a kamoli ne jednu tako snaznu i to geforce 4 i 2000mhz daj malo neka dise da kad otvoris kita da mu se mozes divit . Hard disk moze dobar netreba ti vise preveliki samo prave probleme. a kad ces napunit 60 GB heh. obavezno uzmi DVD a ne cd rom kao sto jesi. kasnije ces pozalit nikakva razlika u cijeni skoro a biti ce i igara, i popratnih sadrzaja i uostalom DVD je jedan veliki standard i bit ce remek djelo koje ces htjeti pogledati na kompjuteru. vidis koji si ti kefir uzmes suraund zvucnike a neuzme dvd pa sta ce ti suraund onda da ti nebi dosao s leda windows chimes ili da mozda divx ima dobar zvuk. radije uzmi Altec Lansin 650 onda imat ces veliku snagu i kvalitetu a ne suraund, to ako neces uzimat dvd. plextor kao plextor moze, od monitora ima LG jeftinih a jako kvalitetnih 17 inca a imas uvijek i SONYA ako hoces da negubis vid kao ostali smrtnici svako par godina pa kako hoces samsunga nisam susreo pa nemogu zborit.