View Single Post
Staro 12.10.2013., 00:50   #6141
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Da, ali ne gledaju svi iskljucivo crne boje. Recimo ja nikad nebi mogao imat plazmu koja nema 3d, wifi i njen usb ne cita svaki postojeci media file, jer mi to sve treba, jos ako led nudi dual lay, mhl i druge sitnice, pa uvijek to biram + jeftiniju struju (putem cije ustede mogu kupovati druge stvari koje ljudi koji nemaju velik budget ali imaju plazmu nece moci priustiti si) prije plazma, anyday!

A da ne pricam o dizajnu i kako su plazme ruzne
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
A da si imao LED imao bi manju ratu. Kako ces znat jel bi manje struje trosio ako si imao plazmu. Vidis godisnja potrosnja ledice je 300% manja nego kod plazme. A plazma je mozda i medu najvecim potrosacima struje jer dosta filmofila gleda tv dnevno i po 5-6h a vikendom da ne pricam, a potrosnja plazme je cca 250/h?

Da nijansama i te nijanse ces ti vidjeti svojim super okom? Molim te, razliku vidis samo ako gledas ta dva ista uredaja u isto vrijeme, jedan samsung f6500 ima vrhunsku sliku za bluray a 5000kn kosta i ima daleko naprednije tehnologije nego plazma od 5000kn. Za 5000kn imas jedva 3 modela sa FHD-om kod plazmi, da jos nebi netko kupio 1024 rezoluciju starog panasonica za 4500kn?

I kad vec pretvaras 3D-2D temu ovdje, sigurno nisi nikad gledao kvalitetan 3d film pa neznas o cemu pricam.
I na kraju, 5,5 k Panasonic ST50 plasma će u kvaliteti slike posramiti LED/LCD neovisno o cijeni. U svoj toj LC(S)D priči nisi spomenio osnovnu prednost LCD-a a to je izostanak refleksije i reprodukcija u prostorima s visokom razinom dnevnog svjetla.
listerstorm je offline   Reply With Quote