Citiraj:
Autor dean225
Nitko ne govori o crnoj boji nego o nijansama crne ili sive kojih ima preko 2000 i sve izgledaju bolje na plasmi. Isto tako tko ne vidi očitu razliku u kvaliteti slike i boja odmah otići okulisti..
Nadalje kakva uštedi na struji od 800kn godišnje? Hahaha. Pa nije to stroj za varenje ili brusilica. Eto ja imam plasmu već ohoohoo vremena i pogodi šta, rata za struju mi ista.
Ne postoji ružan tv novijih generacija bilo to plasma, lcd, led ili nesto treće.
|
A da si imao LED imao bi manju ratu. Kako ces znat jel bi manje struje trosio ako si imao plazmu. Vidis godisnja potrosnja ledice je 300% manja nego kod plazme. A plazma je mozda i medu najvecim potrosacima struje jer dosta filmofila gleda tv dnevno i po 5-6h a vikendom da ne pricam, a potrosnja plazme je cca 250/h?
Da nijansama i te nijanse ces ti vidjeti svojim super okom? Molim te, razliku vidis samo ako gledas ta dva ista uredaja u isto vrijeme, jedan samsung f6500 ima vrhunsku sliku za bluray a 5000kn kosta i ima daleko naprednije tehnologije nego plazma od 5000kn. Za 5000kn imas jedva 3 modela sa FHD-om kod plazmi, da jos nebi netko kupio 1024 rezoluciju starog panasonica za 4500kn?
I kad vec pretvaras 3D-2D temu ovdje, sigurno nisi nikad gledao kvalitetan 3d film pa neznas o cemu pricam.