Citiraj:
Autor burmuz
Mislim da je online poker, kladionica ili fizički otići u Admiral nešto bolja solucija za takve eskapade od igranja Role Playing Game-a
Mislim da se razumijemo, nije da me AH žulja previše. Takav način razmišljanja potiče developere da rade sranja od naslova koji su obilježili naše djetinjstvo a to me smeta.
|
Gledaj, Ah, ne mislim na RMAH, je na neki nacin donio sistem tradeanja, doduse gold only, i preview stvari koje ides bacit na sebe. Em si imao nacin za unovcit nesto itema za financirat sebi popravke i gemove, jer je gold ingame imao katastrofa drop.
Sad ako se makne AH, sta sa itemima koji ti ne trebaju? Moras ih negdje oglasit, al ingame nema previewa pa ce te ljudi lovit na private. Ajde neka i to, al hoce gold drop bit sredjen? Jer kako ces nafarmat 20m za gem po ovom dropu ako nemas gdje ni iteme prodat?
Onda bi trebali bit dropovi golda debelo veci, stackovi po par tisuca i opet ce potrajat dok skupis. Sad jedva isplatis popravke opreme, a prodajemo sve zute za extra profit.
Znaci nije rijesenje samo maknit AH, imao je on i svojih ok strana. Al legalni RMAH dio su usrali jer je pocelo farmanje i botanje do boli. Sta se prelilo na obicni AH. I nazalost, AH je bio barem sigurniji od osobnog tradea gdje je ekipa nasla bolesne nacine za zajebat drugoga za item/gold.
Igra je isla kvragu kad su isjekli sadrzaj koji je izgleda bio vec u programu za expanziju, i kad su bili toliko pohlepni i unistili drop tako da samo AH/RMAH ima smisla. Cijela igra se samo oko toga vrtila, to je najzalosnije.