Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 11.10.2013., 11:22   #6501
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ako budemo kupovali expanziju nadajuci se da ce igra napokon bit ono sta je trebala, to nije kupovina nego iznudjivanje novca, kao zajebali su me za 450kn, mogu i za jos 150-200-300?
Da, i ja bi htio napokon igrat posteni D3, al sa ukidanjem AH ce ostat rupa u igri. Sad je ekipa igrala masovno da bi nesto nafarmala i stavila na RMAH i digla koji dolar, bez toga ce past broj igraca i igra gubi jedan svoj dio.
Mi stara ekipa koja je igrala D2 do boli vise smo ostarili, nema danas kad dodjes iz skole svaki dan 6-8h D2 i uzivancija.
Promjenila su se vremena, AH nije bio los, nego lose implementiran jer je blizz gori od crkve, nema shanse priznat da su zajebali stvar. A od lagaone u zadnje dane i njihovog ciganjenja po forumima i brisanja topica, pa sta ne srede prokletu stvar...

Da ne govorimo koliko je contenta isjecenog iz bete na kraju zavrsilo u expanziji, to je svjesno zajebavanje kupca. Nadam se da ce idiotima odgovornim za to prodat auto bez kocnica, a kocnice ce moc kupit za 70% cjene auta nakon 2 godine.

BladeRy je offline   Reply With Quote