View Single Post
Staro 09.10.2013., 10:03   #4635
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
BSG..... gledao ju jos davno, kada je isla na TV-u. u pocetku dobra i zanimljiva, kasnije sam izgubio interes jer je (iako se Made Duke mozda nece sloziti) postala dosadnjikava. sve 5, ljudskost, odnosi, zapleti itd bend........ ali politika, pa zena predsjednica, pa rak, pa onaj stari kapetan koji ima sina, pa trč-bljuć...... odnosi, ovaj nju voli, ali ne pokazuje. ona malo munjena, ali ona njega jos vise voli, pa se spetlja sa nekim 10tim..... pa one predobre koke sto je onaj Baltazar ili kako vec, pa je i on munjen, pa nije, pa je, pa ne zna.....

Star Trek, heh, to je sve vec prozvakano preko nekoliko puta.

ali nije ono sto ja zelim cista akcija. neka ima nekakvu normalnu radnju, ali da nema forsiranja i preseravanja i najvaznije - nelogicnosti. ono sto me uzasno razljutilo u FS-u je upravo tona neodgovorenih pitanja, ali je vazno da ja gledam kako pizdek Hal je mekana dusica, kako je mali balonja (sin najmladi, Matt?) rambo od 9 godina, Pope isto glumata (ali bas - glumata), Tomica je malo best man on the earth, malo terminator koji nade (??? ono, nade brod i coek se onak, dofura nazad u barki!!!), mala doktorka je sabotirala sve zivo i nezivo, razjebala sve.......... bljak.

ali se zahvaljujem na par iznad preporuka, pogledat ce se. i da, da gledam novog Crvenog, hej, Ludi Đuka, hej! pa to se odgledalo kako je islo na DaveTV-u . i tamo ima manje nelogicnosti i sranja od FS-a, bas me serija razljutila.

Burko je offline   Reply With Quote