Citiraj:
Autor vlovrec
reset si probao? Koji rom je gore? Čini se čisto softwerski problem...
Sam uređaj je možda ok, meni se slično dešava na s3 mini, svako se malo restarta
|
koji rom je gore? tu san više manje panj kad me ovakve stvari pitaš

vidin samo da mob ne radi kako bi triba i da ima problema masu. šta se sistemske memorije tiče ona mi je uvik priko 80% zauzeta i varira od 82 do 84% u trenucima kad ništa ne radin na mobitelu. Znači samo stoji na stand by, i uđem u "resurse" i gledam kako se zauzeće memorije podiže na 84 i spušta do 82 bez da išta radim...
Citiraj:
Autor tutix
Samo ovo za punjenje je već dovoljno za RMA. Trebao bi moći koristiti mobitel normalno dok se puni. Probaj promjenit punjač ako si u prilici, možda on zeza.
Što se tiče ostalog, Browser izbacuje kad nema dovoljno RAM-a, to je normalno. 512 MB RAM-a je za JellyBean granično, ako se mobitel koristi malo žešće, to je jednostavno premalo.
Battery doctore, RAM managere i slična pomagala izbacit jer ne služe ničemu još od dana Android Froya.
|
da, sad kad si spomenia već, zna mi se javljat poruka da je popunjen RAM i opcija da očistim, pa kliknem to i bude sve ok neko vrime a onda opet isti problem... a uopće nisan prekrca mobitel s nekim glupostima. Ima taj battery doctor, viber, pdf i office, 10-ak pjesama, 30-ak slika možda i programe za klađenje tipa teletekst i sofascore... neznam kako popuni memoriju cijelu. Imam karticu od 2 gige u njemu al sistemska memorija uvik zeza... i baterija se pre brzo troši iako uvik nakon korištenja vibera par minuta, odma ga izgasim tamo u aplikacijama da nije uključen u pozadini