View Single Post
Staro 08.10.2013., 20:30   #2019
rossoneri
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor vlovrec Pregled postova
reset si probao? Koji rom je gore? Čini se čisto softwerski problem...
Sam uređaj je možda ok, meni se slično dešava na s3 mini, svako se malo restarta
koji rom je gore? tu san više manje panj kad me ovakve stvari pitaš vidin samo da mob ne radi kako bi triba i da ima problema masu. šta se sistemske memorije tiče ona mi je uvik priko 80% zauzeta i varira od 82 do 84% u trenucima kad ništa ne radin na mobitelu. Znači samo stoji na stand by, i uđem u "resurse" i gledam kako se zauzeće memorije podiže na 84 i spušta do 82 bez da išta radim...

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Samo ovo za punjenje je već dovoljno za RMA. Trebao bi moći koristiti mobitel normalno dok se puni. Probaj promjenit punjač ako si u prilici, možda on zeza.

Što se tiče ostalog, Browser izbacuje kad nema dovoljno RAM-a, to je normalno. 512 MB RAM-a je za JellyBean granično, ako se mobitel koristi malo žešće, to je jednostavno premalo.

Battery doctore, RAM managere i slična pomagala izbacit jer ne služe ničemu još od dana Android Froya.
da, sad kad si spomenia već, zna mi se javljat poruka da je popunjen RAM i opcija da očistim, pa kliknem to i bude sve ok neko vrime a onda opet isti problem... a uopće nisan prekrca mobitel s nekim glupostima. Ima taj battery doctor, viber, pdf i office, 10-ak pjesama, 30-ak slika možda i programe za klađenje tipa teletekst i sofascore... neznam kako popuni memoriju cijelu. Imam karticu od 2 gige u njemu al sistemska memorija uvik zeza... i baterija se pre brzo troši iako uvik nakon korištenja vibera par minuta, odma ga izgasim tamo u aplikacijama da nije uključen u pozadini

Zadnje izmijenjeno od: rossoneri. 08.10.2013. u 20:36.
rossoneri je offline   Reply With Quote