Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 08.10.2013., 15:26   #6479
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ne mogu igrati od petka, Blizzardov forum je pun reporta o lagu sa svih mogucih strana i ocito je da su ukenjali stvar sa serverima jer je ili nedostajalo servera za Hearthstone ili testiraju ROS (u ovo ne vjerujem bas) ili je nesto deseto no stvar je u tome da Blizzard od petka suti ko pic... i bas nista ne govore!
Lagano ih nabijem jer sam platio igru i hocu je normalno igrat, a latencije preko 1000 nisu nikako normalne!
Toliko su losi da cak na Twitteru brisu sve upite, a cenzura je i na Facebooku ...trenutno su prelosi i prejadno se ponasaju.
Ovo pisem jer sam imao cijeli vikend za gejmanje i htio sam samo normalno igrat, ali sada je utorak i jos uvijek ne mogu igrat, a oni ponavljaju kao papige da ne znaju u cemu je problem pa se pitam cemu im sluze svi tehnicari i za sta ih placaju ako pet 'benih dana ne znaju u cemu je problem i kako ga rijesit!
Ovo se ne moze desiti ni kada igram neke F2P naslove, a desi se kod igre koju uredno platis i onda je ne mozes igrat! Jadno!
Ne isplati mi se ni probat igarati jer cu se samo nazivcirat (u ovih par dana sam mogao igrati bar neki Act dok je sada sve totalno ne igrivo...cak i Act 4 kojeg igra malo ljudi se ne moze igrat) pa trazim trenutno neku alternativu.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote