View Single Post
Staro 08.10.2013., 10:54   #521
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Ljudi nemojte misliti da je paypal apsolutna sigurnost. Ako covjek digne novce sa racuna, i na racunu nema nista, paypal vam ne moze nikako pomoci.
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Koliko ono dana od uplate prodvač nemože dignuti lovu sa računa ?

rendula, istina. to ja cijelo vrijeme pričam. ako paypal seller digne svu lovu sa svojeg paypal računa, a kasnije paypal u vašu korist dosudi nemre vam paypal vratit lovu jer je nema od kuda vratiti. zato tada postoji chargeback.

a što se tiče roka u kojem ne smije seller dignutli lovu je samo vezan za ebay-paypal....

evo primjer. da ja sada neovisno o ebay-u pošaljem putem paypala lovu nekom drugom tu na forumu na njegov paypal račun. lova bi bila odmah dostupna na raspolaganju. to ograničenje je vezano samo kada vi nešto prodajete na ebay-u, a kad dobijete status poštenog trgovca na ebay-u onda vam to ograničenje miču i tamo. a isto tako takvo ograničenje slovenci nisu imali. a isto tako i kinezi nemaju takvo ograničenje uopće.

inače i ja sam za probu naručio jedan mob s hotinbuy-a pa ćemo vidjeti. tracking number koji sam dobio bi trebao proraditi sutra.
  Reply With Quote