View Single Post
Staro 08.10.2013., 09:11   #840
Mrakky
Premium
Moj komp

Mrakky's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
probao sam editirat bios ko za hawkicu, al nikakvi bolji rezultati.
najzanimljivije je to kaj si one same uzimaju kolko im treba(u biosu je mV na 1,50, al kad su u loadu popne se do 1,75), al nikad ih nisam vidio na kranjoj granici boots-a 1254, dok recimo kolega koji ima sam jednu i njegova ide dokraja bootasa, negdije sam pročitao da je to radi sli-a, moje kaj sam najviše primjetio 1173, takav je boots i kad u after burneru stavim sve na nulu i kad gpu clock stavin na +25 i menu +275, jedino kaj memoruju se isplati malo kloknut, ovo sve drugo nema smisla.(dosta ulogu tu igra ostatak konfe, pretpostavljam)
tak da sam nakraju vratio orginalni bios, koji več od prije power limit ide na +19 i vrtnja ventova ide na 100% makar nema potrebe za time jer moje su hladne podosta večinom je na u full loadu 60 stupnjeva, ponekad dođe do 70 i vrlo su tihe, prije sam imao malo više agresivniji fan podešen u ab, al reko da probamo malo to popravit i fakat rade full tiho sad, ovaj twin frozer je super hladnjak.
zaključak: sli varijanta gtx 660 nema smisla modat bios, nedobiva se baš pretjerano ništa, jedino kad je solo grafa moguče da ju se može naterat da bolje kuca.
Mrakky je offline   Reply With Quote