View Single Post
Staro 07.10.2013., 18:01   #2332
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
a čuj svatko odgaja i drži svog psa na svoj način da to je moj krevet,ali moj jastuk je pored njegovog,tj on je sam otjerao curu od mene i obavezno mora spavati između cure i mene XD neznam ako ti je to glupo ili ne ali ne gledam ga kao psa nego kao člana obitelji i iskreno ima veća prava u ovome stanu nego neki ljudi koji dolaze čitav život želja mi je bila imati velikog psa (izvorno sam htio dobermana ali nisu oni za stan ) koji spava u krevetu samnom i sad napokon mi se ponudila ta prilika nazovimo to paranoja :P što se tiče hrane volim paziti što jede,koliko i slično, pričao sam sa puno vlasnika pasa i "navodno" prehrana je jako bitna,osobno ne vjerujem nikome i mislim da mi truju psa te da hranjenje psa prirodnim načinom kuhanja i unošenjem vitamina je 100000% bolje nego moja glupa vrećica brita (priroda je priroda ) samo po tome pitanju imam i više nego puno za naučiti pošto neznam što da mu kuham,gdje kupovati to,kako pripremati i slično :S
Stari moj ti ćeš imati ozbiljnih problema sa psom kad odraste...
Prezelen si za takvog psa, i žao mi je životinje.

Kolege iznad su ti dosta toga navele, a što se hrane tiče, tu si tek u krivu.

Premium hrane su savršeno uravnotežene, te ti svom psu rijetko kad možeš pripremiti hranu kakva se njima priprema ( osobno sam vidio kakvi komadi mesa, tune i sličnih sastojaka idu njima u hranu. Ono što se nama servira se tamo baca kao otpadak i prodaje u druge prerađivačke firme ).

Samo što takva hrana i košta, tu je problem vjerojatno, pa većina ljudi kuha.

Kod kuhanja izuzetno moraš paziti što i kako kuhaš, te kako pripremaš hranu prije kuhanja, pošto ćeš sa onim što sebi kuhaš vjerojatno ubiti psa