Nije buffan, t54 vise dinga zbog toga sto upada sa tier9 koji nisu uvijek sa zadnjim topom za razliku od desetki, probao sam oba topa na njemu i slazem se da je taj bolji makar sa njim cesto dingam a da ne pricam da rijetko koju desetku sprijeda mozes probit (sa goldima prakticki ne igram).
Bat je super, sa njim imam 61% w/l i 2300 dmg prosjek na 250 partija, a sad su ga nerfali pa nema vise snajpanja sprijeda, a tesko je nekog flankat ako ti je tim pun idota.
U jednoj partiji smo nas tri bata igrali protiv tima bez artyja i tda, skoro svi ht, pojeli smo ih, doslovno pojeli.
Otkad je arty nerfan jako puno ljudi igra sa tdovima a uletit izmedju 3 tda tier 10 je samoubojstvo, instaliraj wot pa da malo haramo sa betmenima

Sa t62 i betmenom igras skroz drugacije i zato velim da je betmen nenormalan medium

P.s na onom videu imam skoro 8000 dmg, ubio sam 4 desetke na betmen foru sto ne bi mogao ni sa jednim drugim tenkom.
Nemoguce je usporedit koji je od ta dva mediuma bolji jer sa svakim je stil igre drugaciji ali oba dijele prvo mjesto, makar vecu prednost dajem t62.
I jos jedna stvar, dosta puta sam oneshootao betmena sa gwe 100, t62 nikad.
Edit: da da, samo 30 metaka ps mtr, ostalo mi 3 nakon one partije