View Single Post
Staro 06.10.2013., 00:02   #3991
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor baban Pregled postova
dobio tp-link
al koji qurac je sada sa youtubom, ne moze ili jako sporo otvara video
isto tako tabove vrti, vrti a kad refresham onda ih otvori skroz
jel to do tp-linka ili?

i jos sad i ovo:moze mi neko objasnit sta to znaci?..pretpostavljam neko sranje na stetu korisnika optineta
jel to mozda razlog sporog ucitavanja youtuba?

pisem ovo jer do neki dan kad sam bio na telseyu sve je stimalo, normalno sam gledao hd na youtubu, dok ih nisam zvao u vezi najma opreme
od tad drek, placam flatrate 8192/512 a net se vuce ko na yebenom dial up-u
nabijem ih na osovinu
je , youtube se vuče ko krepana mačka. loada prve 4 sekunde, i onda umre. 2 ili 3 refresha ga pokrenu, ali negdje tokom videa mi dropa na 144p (koji drek su uopće uveli taj 144p, kao da 240 nije bio dovoljno loš) i onda mu treba pol minute da mi vrati nazad na 480, ili se tad zablokira i moram opet refreshat. kaos. šta je najsmješnije, na tv-u ne šteka uopće, loada 720p video bez ikakvih problema.

s time da meni net radi najnormalnije, streaming mp3 preko winampa ide bez problema, torrenti i ostalo isto. samo jutub šteka (a kad idem skidati clip preko jdownloadera, onda piči full brzinom).

koje su posljedice korištenja nat-a ćemo vidit. vjerojatno zablokiraju pristup izvana do tvoje mreže, pa ako imaš neki servis koji ti treba bit dostupan izvana - neće radit.

hah, je moguće da se pripremaju za ipv6?
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote