Citiraj:
Autor gsxr750k9
hehe. nema sansi da bi upalilo. to dizanje pali kod ostalih pasmina, ponekad.
bez stange u cvalje nula bodova, ovisno o tome kak drzi i koji dio drugog pesa drzi.
|
U biti je jako jednostavno skinut pesa sa obicnim komadom drva samo ga treba izvuc kad se otvori tih pol mm. Nist drugo ne pomaze ak je pes u fighter modu.
Skidal sam ih stavrno puno, mogo bi knjigu napisat. Jednom sam bio sam sa dva pita. Skinem jednog, drugi se zakaci i da nije frend uletio nebi uspio. Nikad me nije ni jedan griznul u takvoj situaciji. Griznul me jedan od ta kad sam ga dosao posjetit, nakon sto ga je pobrao auto. Taman ga je zabolilo kad sam ga mazio i dobio sam po saci i bol je nevjerojana. Ide kroz kosti i pojacava se.. Nebi ja Pita nikome preporucio, osim nekome tko se stvarno kuzi u takve pese. Ne znam kakvi su sad ali prije 15tak godina su svi bili iz nekih fighterskih legla i malo koji je bio normalan sa drugim pesima. Znam da moze bit savrsen pes ali moze bit i ubojica sam takav. Srecom ne za ljude jer jednostavno nije stvoren da ide na ljude.
Moj cicko je imal frenda Pita, Kana i zajdno su se uvaljivali u lesine i jeli govna, ljudska naravno. Izadu iz grmlja, jezicine do poda a u ustima kaos. Zato bas nije zgodno da mi spava u krevetu iako ga operes i sve to..