View Single Post
Staro 05.10.2013., 21:07   #2296
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor dzajko Pregled postova
U vezi kunića (patuljasti, ovnoliki), nekidan sam ju jedne cure vidia jednoga, bjeloga, odma mi se dopao, ali me zanima par stvari u vezi njihovog udomljavanja
1. Stvaraju li amo reći neugodne mirise (žljezde i to), pošto sam imao hrčka, uh bio je ko tvor
2. Ako već jesu, jeli im prikladno mjesto za prenoćiti u garaži, ne znam kakve temperature su im potrebne
1. Ako ga ne kastriraš (pozeljno prije prve godine), onda znaju oznacavati urinom prostor, a zna imati miris. Miris koji meni osobno vise liči na ustajali čaj, nego na nešto jako smrdljivo. Ali kažem, ako ne želiš svakih par mjeseci leglo zečeva, MORAŠ ga kastrirat. Košta oko 300kn.

2. Prikladno mjesto im NIJE za prenociti u garaži, pogotovo pri današnjim temperaturama, nego u prostoriji koja ima istu temperaturu kao i ona u kojoj ljudi borave. S tim da su zečevi DRUŠTVENE životinje, NE životinje za kavez. Ako su u paru, briga je gotovo jednaka, ali su zato neovisniji o tebi, tj manje se trebas druzit s njima jer imaju kompića. U kavezu zec može prespavati, ali je poželjno da osim toga ima cijelu jednu prostoriju, ili pak, cijelu tvoju kuću, za slobodno kretanje. (bunnyproofanu)

I da, udomljavanje je najbolja stvar

1,2,3,4, 5, 6, 7,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Ladybug je offline   Reply With Quote