View Single Post
Staro 05.10.2013., 13:01   #3538
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Jebem ti mrtvu majku ustašku. Prije smo nekako kroz razgovor zaključili da je on srbin a ja hrvat (što meni, naravno, ne predstavlja nikakav problem)

Ide gankat mid s doslovce 200 HP-a, ja ga pingam da ne, on krene solo na vladimira a iza vladimira njihov jungler s full hp-om (i to lee sin), i ubiju ga u 2 sec, ja uspijem ubiti vlada.

Ja završim s 12:3 score, on s 1:12 i flama nas cijelo vrijeme. Nakon 32. game, on ima 2x long sword i lanthern i bootse. Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva
-->
Slušaj, ja sam bio na 77LP u gold V, i dođem u game i uzmem prvi pick jungle Vi, a zadnji pick kaže da će mid, i one afk, i u zadnjoj sekundi picka katu, jer je bio afk, i kaže da ju nikad nije igrao, da li može trade, on meni katu ja njemu vi. Ja kažem može, i on je gotovo zaboravio smite, znači milisekunda je faljela da zaboravi smite, i uzme ipak smite, i u 3. min ima 0:2 score, i meni kaže ovako:

Jebem ti mrtvu majku ustašku. Prije smo nekako kroz razgovor zaključili da je on srbin a ja hrvat (što meni, naravno, ne predstavlja nikakav problem)

Ide gankat mid s doslovce 200 HP-a, ja ga pingam da ne, on krene solo na vladimira a iza vladimira njihov jungler s full hp-om (i to lee sin), i ubiju ga u 2 sec, ja uspijem ubiti vlada.

Ja završim s 12:3 score, on s 1:12 i flama nas cijelo vrijeme. Nakon 32. game, on ima 2x long sword i lanthern i bootse. Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva
Mommistake je offline   Reply With Quote