View Single Post
Staro 05.10.2013., 11:29   #2290
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Postal sam majstor improviziranja brake sticka
ja sam svojem (kada nešto nije htio prepustiti), odvajao tako da bi ga ćopio za rep, dignuo od poda i stisnuo ga sa koljenima malo ispred njegovih stražnjih nogu. ćopio ga za šiju dok si ne složim ruke na njegovu čeljust. sa obje ruke sam čvrsto stisnuo mišiće čeljusti i zakretanjem otvorio čeljust (polukružno, tako da rukama stišćem mišiće i guram čeljust prema dolje). srećom nikad ga nisam morao odvajati u šori, ali sam gotovo siguran da bi i tamo upalilo.

prije mog stafa sam upropastio (doslovno) jednog dalmatinera, za stafa se nisam nešto previše pripremao ali sam imao par osoba koje su me dobrano podučile i usmjerile. nikakvi cezari i ostali... livada, čopor, pojedinci koji poznaju svoje pse i promatranje. da ih se pročitati bez ikakvih problema. i svi sretni i zadovoljni.
tući psa ne pomaže (njemu tvoj tjelesni udarac nogom ništa ne znači i može ih podnijeti masu), ali ga upropaštavaš psihički. svi moramo jesti pa tako i pas i nema smisla izgladnjivati ga. još manje kuži zašto nije dobio jesti. miče pogled sa tebe jer te se boji, pas mora promatrati tvoje geste i pokrete. takvom turbaku i aktivcu- najveća kazna je mirovati. okreni ga na leđa i nemoj mu dati da se ustane kad on hoće. nek se smiri. vidim da nije izrastao u krmka... trebao bi ga još moći nositi. uzmi ga u naramak i nek bude ko bubica
ne znam, ovako preko interneta nema smisla filozofirati. budi hladne glave i kazni ga razumno. svi imamo neke svoje taktike i tehnike, ali batinanje ne pomaže nigdje. sigurno.
Željac je offline   Reply With Quote