05.10.2013., 10:08
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Autor d0magoj_OS
meni pas nesmrdi i nemam problema što spava samnom u krevetu a po pitanju tko je dominantan i vođa čopora je shvatio to odmah, prije tjedan dana je pokušao se napraviti pametan pa je proveo 2 dana na balkonu bez hrane vode i dobio toliko batina da kad ga pogledma spusti glavu i makne pogled od mene,bez brige,volim ja njega tj ne da ga volim nego ma nema riječi  ali itekako se zna tko je gazda,kad mu kažem sjedni ili nekakve osnovne naredbe odmah posluša i pas itekako pokazuje da shvaća da sam ja vođa čopora.dobije on po guzici kada zasluži i više nego dovoljno.Gledam i educiran se o odgoju starofda ali nisam naletio nigdje gdje piše da ako mu dam da spava u mom krevetu postoji mogućnost da će me napasti,dapače imam nekoliko prijatelja ( argentinska doga,pit bull,belgijski ovčar) kojima psi isto spavaju u krevetu sa njima i nikad nisu pokušali napasti vlasnika ili bilo što slično....nadam se da ste u krivu  ali opet ako me moj pas i pogleda krivo a kamoli da napadne mene ili curu ide na uspavljivanje iste sekunde i najbolje od svega ne mogu objasniti kako ali mislim da mi je pas svjestan ovoga jako.gledao sam nekakve pokazivače od Cezar Milan-a vezano uz vođu čopora i pas pokazuje sve simptome da shvaća da sam to ja.
|
Meni je tvog psa žao.
http://i152.photobucket.com/albums/s...5/DSC03968.jpg
Zadnje izmijenjeno od: zlatko. 05.10.2013. u 11:00.
|
|
|