Moj nije bio nist manje sretan jer nije smio, kasnije ni htio, ni u jedan krevet, kauc i kuhinju. Imal je kosaru pored mog kreveta, bil mi je blizu ko i ja njemu i nema potrebe da se naguravamo i smrdimo i prdimo po noci.
Treba ga naucit kad je mali jer kasnije bu kasno i obavazeno mu pokazat ko je gazda. Testrirat ga kad klopa i ak treba bit malo grublji, neka. Nebu mu nist bilo, osim kaj mi kasnije ne bude palo na pamet da brani svoje stvari i sl.. Pogotovo kad je neki malo zesci pesek u pitanju. Jednostavno mu treba izbit iz glave svako dominantno ponasanje kad je jos mali i svi budu sretni i zadovoljni.
Takve pese treba naucit da budu na lajni zbog drugih ljudi koji znaju svakak reagirat i pustat i tam gdje nema ljudi. Pustat Pit Bulla da bezbrizno trckara je pozivnica za sranje. Bio on dobar ili ne. Ima svakakvih budala. Najbolje mu je nac neko psece drustvo slicne starosti dok je jos stenac, pustit ih da se igraju na nekoj livadi, svadaju ak treba i pokefaju ko normalni pesi. Ne ga odvajat cim se pocne svadat s drugim jer bu tak postal ubojica. Pesi se posvadaju, smire se i bok a ovi se ne smire nikad ak ih se ne nauci da se svadaju ko normalni pesi.
Pit Bullovi nisu za plasljive i njeznije osobe, kao i za flegmaticne i obicno bas pesi o takvih vlasnika rade najvise sranje. Zbog takvih sam postal profesionalac u odvajanju Pitova sa drugih pesi i mrzim te scene u 3pm.. Imam scena s njima za ne vjerovat. Postal sam majstor improviziranja brake sticka i to sve na tudim pesima. I to bi isto bilo zgodno da se nauci kak se radi da nebi bilo ubijanja pesa od batina, cipelarenja i sl.. Puno ljudi se ne mogu skulirat kad se tak nest desi i onda nastanu mega sranja.