View Single Post
Staro 04.10.2013., 00:25   #262
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Samo da istaknem, ovdje sam se samo ja zalio na taj problem, kako stanje stoji na battlogu, uzrok je statistickim postupkom odredjen:

Tko ima problema s ulaskom u igru, da mu igra stane na 'Loading Level', zbrejka se audio i mora se preko task managera gasit bf4.exe, uzrok je nekompatibilnost bete s Core 2 duo procesorom.

Ovdje se nitko drugi nije zalio vjerojatno jer nema tako starih procesora (core 2 quad radi). Ako nije bed, ja bih zamolio ako netko IMA core 2 duo a da mu radi beta neka ili ovdje napise pa cu ja prenjeti na forum u battlogu ili neka sam napise to u odgovarajucoj temi (BF4 beta bugs and issues/Core 2 duo not compatible with bf4)

Jos jedna napomena, ovaj problem jako je slican s 'stuck on joining server' problemom koji je rijesiv updateom punkbustera i nema veze s gore napisanim. Takodjer, crashanje igre uz bf4.exe stoped working je simptom ili ne updateanih win (64bit jedino podrzava beta) ili ne instaliranih najnovijih beta rivera za ATI i Nvidja. Vecina ovdje komentira kako je beta dosadna sto znaci da uredno igrate, ali za svaki slucaj da naleti neka dusa, mozda ovo pomogne.