Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 03.10.2013., 15:12   #6472
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Hmmm...pa i nije bas da sam "hocu internet generacija" posto igram oko 20 godina i vec imam poprilicno godina na grbaci (na zalost, hahahahaha) i poprilicno puno gameplaya na cijeloj fransizi (koju spominjes).

Nisam ga "naribao" vec je covjek izgleda ocito pobrkao stvari o kojima sam pricao posto sam mu ja u postu prije pricao o flipanju itema te rekao koje se danas itemi mogu fino flipat na AH dok je on zabrijao odmah nakon toga na drop i na totalno krive stvari, a to govori i njegov post koji je napisao.

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
win 32, ja ne znam o čemu ti pričaš, ali meni rođo apsolutno ništa kvalitetno ne dropa, kakvi božji echoingi i mempo s CHD? pa imo bi barem 400.000.000 golda da je drop dobar, sve što meni padne mogu prodat max za 2-3.000.000 golda. drop je sačuvaj bože, ako to ne poprave mislim da ću prestat igrat vrlo brzo nakon novog patcha, jer definitivno nemam motiva farmat ko mutav a da mi nikada ama baš ništa kvalitetno ne dropa. ja ne znam jesam ja neki pehist ili šta, ili ne igram na dovoljno visokom mp levelu, s WDom igram na MP7, a barbom na MP5 ali stvarno meni nikada ništa kvalitetno nije dropalo, a skupio sam s svim likovima 500 sati gaminga.

i šta vrijedi kompa šta je pala cijena na RMAH, kada ja imam 30tak milja golda, a namjerno ne želim šupcima iz blizarda eurima kupovat golde, iako se za 20tak eura fino može kupit golda, ali neću baš iz principa jer sam igru platio, i očekujem da imam sve na jednom mjestu a ne da ih još dodatno financiram, platiš im 400 kuna i još bi oni da im i RMAH financiram, kako da ne. to im kod mene neće proći, nek se šišaju rađe farmam ovako kako ide pa makar mi nikad ništa dropalo i makar vječno igro na MP5 jer mi šupci ne žele dropat ništa za lika šta valja. pa ti kupuj blizardove igre, i financiraju njihovu pohlepu. sam sam si kriv, što sam tako naivan mislio da će igra biti po tom pitanju kvalitetno podešena.
Znaci kruske i jabuke, ja o tome kako se moze zaradit lova na flipanju i kazem ekipi sta se danas moze dobro prodat na AH, a covjek ili ne zna sta je flipanje tj. najobicnija preprodaja ili je krivo shvatio neke stvari.

Kako god, glavno da je misterij rijesen.

O koristenju AH i sl. nemam volje raspravljat, kao sto ne volim ni nekome govorit kako ne treba lovu trosit na cigarete, alkohol, kurabe...svo troje....svatko nesto voli i svakome neka stvar stvara uzitak, a ako ce meni 15 eura pruzit nekih 700 sati igranja, onda je to ultrahebena stvar.

Drop je katastrofalan, to je istina i nema vise smisla pisati o tome.

No, zeli li itko onakav drop kao na konzolama? Osobno bi skrenio da imam takav sick drop jer nema smisla ni tako igrat vec treba naci neki dobar balans tj. onaj najavljivani smart drop bi to navodno trebao sredit kako treba (zivi bili pa vidjeli).

Kao i obicno, sve se svodi na ono "kako kome pase".

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
nego došo sam ovdje, da vas pitam jel se vama ponekad dogodi da s desnim klikom miša koji mi je whirlewind huricane i onda stinem lijevi koji mi je onaj glavni s barbom za udaranje protivnika izbaci van u windowse? npr kada skupim dovoljno fury, onda rabim desni klik i huricane a kada mi se isprazni počnem s lijevim klikom, i tada mi se zna dogodit da me izbaci u windowse i jedanput su me ubili zbog toga, jel to kod svih tako ili ja negdje neki zajeb radim? to mi se samo s barbom događalo, s nijednim drugim likom me nije izbacivalo van zbog promjene udaranja s desnog na lijevi klik, desni mi je dakle huricane a lijevi mi je frenzy maniac.
Nije ovo normalno o cemu pricas posto se nema tu sta krivo radit tj. sta god ti napravio, kako god skillove koristio, trebas ostati u igri.

Ako ganjas fury, meni je imho bolji Bash -> Instigation, a ako bas zabrijem na neki AOE onda idem na Cleave -> Reaping Swing.
Frenzy -> Maniac je ok, samo ako ima malo mobova mislim da mu treba cijela vjecnost da dode do 5.
Nemoj me krivo shvatit, skill je odlican, ali ako ti treba fury generator onda su ti bolja ona dva koja sam naveo.
Za elite mi se recimo Smite pokazao kao jedan od boljih primary skillova.

Sto se tice onog problema s izbacivanjem iz igre, jesi probao Repair Tool?

Help -> Repair Tool

P.S.

Kako sam odlucio s barbom ici na visi breakpoint, tako mi treba IAS na Unity-u pa na bubanj ide trenutni Unity s 38 av. damage, 167 strenght, 47 CHD, 4.5 CC, 4% Damage against elite i 308 LOH.
Ako je netko zaniteresiran za kupovinu, neka se javi in-game.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 03.10.2013. u 16:02.
win32 je offline   Reply With Quote