Svaka čast na volji i želji da mi objasniš kako se igra diablo....vec sam mislio da preko 10 godina igram krivo cijelu diablo franšizu.
Isto tako mi nije jasno otkuda ti izvlačiš ove sve zaključke? no hard feelings.....
ali si i u prijašnjem postu naribao praska (

) a on uopce nije pričao o flipanju vec o dropu.....ako sam ja krivo shvatio nešto slobodno zanemarite zadnju rečenicu....
Znači da napravim rezime.....
Meni nije gušt imati 80 k dmg, niti mi je naravno dosta imati tako bijedan dps. Isto tako se ne zabavljam sa tako malim šugavim dpsom iako mogu normalno igrati MP 5 recimo...za 6 se moram već jako potruditi i puno teže ide....
Što se tiče gameplaya imamo preko 280 sati na barbi i nekih 150 na DH....i sva oprema mi je sa AH...Nikad ali nikad ne bih placao iteme/gold na RMAH.....to mi je kao da dam kinezu da mi izlevela lika na wowu.....štaš old school gaming u starijim danima
Da se razumijemo, meni je drago da ekipa ima jebacku opremu za tih milijun sati gameplaya ali mi je i dalje nepojmljivo (to zapravo i tupi ovaj prask

) da mi nemože pasti drop koji cu odmah staviti na sebe sukladnom mojem gameplayu...jel sad kuzis kaj ocu reci?
Ah....opet se ponavljam......
Btw...opet hvala na trudu za tutoriale....nisam ih nikad koristio niti planiram.....i ovako imam malo slobodnog vremena pa da jos i citam tutoriale.....hocu internet generacija hehe