Citiraj:
Autor Master_Hrc
Čovječe o kojim vi ciframa ovdje pričate, 100 milja, 400 milja.....najskuplji item koji sam prodao je bio 15 milja i od toga sam kupio neku super imba kul opremu (tako da sada imam 80k dmg lolčina) kad je bila skupa i sad mi je ostalo nekih par milja......di bi doso da imam barem 50 milja
sad vidim da nisu svi razočarani sa ovom RMAH/AH ekonomijom 
|
Gle, svatko ima svoj stil igre.
Da imam 80 k dmg, ne bi mogao nista igrat od onoga sto ja igram i kako se zabavljam uz igru.
Tebi je recimo 80 k dosta, meni nije i to je to.
Ne mozes mi reci da ne bi voliko imati veci damage, bolji gear etc. i da mozes igrati na visem MP gdje imas veci MF, visi exp., gold....
Cijela igra se svodi na to...sto bolji gear, sto bolji loot, sto visi MP...bar se svodi meni i skoro svoj ostaloj populaciji koja igra Diablo (farmas, skupljas golde, cekas sto bolji drop, pokusavas prezivjeti na sto vecem MP, sto brze ubit elite na sto vecem MP etc...to je Diablo).
Nisam ni ja oduvijek imao vise od 300 k dmg na barbu ili vise od 200 k dmg na wizu, ali se u cca 600-700 h gameplaya nakupilo i bilo bi uistinu zalosno da nije.
Nacin? Flipanje itema i zaradivanje golda te s tim goldom kupovanje opreme.
Dao sam i na RMAH cca 15 € za Mampo na wizu i naravno da mi nije zao kada mi igra daje toliko zabave i toliko gameplaya.
Od dropa sam zaradio jako malo love, ali bilo je i toga no iskreno ne bas previse.
Sta bi napravio da si flipao iteme ili da si imao ok drop te da si imao recimo 3 bilijuna na accountu? Kupio sto bolji gear, OFC!
Tako to ide, jer gold je da se trosi na sto bolju opremu i to je to.
E sada, to sto nemas dovoljno gameplaya, nisi naisao na dobar drop ili nisi shvatio koje iteme mozes preprodat....to je vec druga stvar.
Jos jedna stvar, bez AH sam imao preko 100 k dmg na barbu i na AH sam dosao tek kada sam presao ne znam koji paragon s barbom (sada mi je zao sto nisam odmah na lvl. 60 poceo kupovat gear i flipat ih da dignem sto vise golda).
P.S.
Imas na Youtube-u odlicnih tutoriala kako za malo love opremit likove s kojima igras, a ne da igras s 80 k dmg (no ako je to tebi super oprema i ako si ti zadovoljan, onda je to najvaznije i svi sretni no rekli smo sta je uz vrhunsku zabavu bit cijele ove igre).
Pogledaj samo jedan primjer sta mozes od wizarda napravit za 10 M:
http://goo.gl/6C6Qr6
Ovaj lik Shinobi je zakon, imas tutoriale i za ostale klase pa si pogledaj ako te zanima kako sklepat sto boljeg lika za tako malo golda (meni je pomoglo kada sam poceo s wizom).
Uostalom, post prije sam ti stavio koliko sam love digao na samo jednom itemu pa ne znam sta tebe sprijecava da ne napravis to isto par puta i kupis uistinu ok gear.
Nitko nije odmah poceo s ne znam kakvim gearom, ali nakupilo se dosta toga posto osobno igram od dana kako je igra izasla (uz malu stanku, na zalost).