Tema: Torchlight 2
View Single Post
Staro 03.10.2013., 02:33   #222
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
modova, misliš patcheva pod time?

inače, registriran sam na stem, i ponekad mi sam downloadira igru ako ima neka zakrpa, valjda će tako i u slučaju torchligt 2 biti. nadam se, ako ne prošvrljat ću sam pa ću naći vjerojatno.

by the way igru vjerojatno ne bih uzimao, da mi blizardovci s svojim nevjerojatno lošim dropom nisu pokvarili jednu od najdražih igara, ne kažem da Torchligt 2 nije izvrsna igra, znam da je, ali vjerojatno je ne bih kupovo da u D3 padaju dobri itemi kako padaju u T2. a tko im kriv, ovako si blizardovci samo jačaju konkurenciju, i s guštom ću dati pare likovima koji su i napravili diablo serijal ovako popularnim, a sada su napravili T2. ništa revolucionarno, ali svakako da je igra zanimljiva, igro sam kod frenda neki dan par sati i odlučio sam je kupit.

a tebe se sjećam još iz teme diablo 3, kada si reko da ćeš kupit torchlight čim izađe ja sam se prvo smijo, i mislio u sebi šta će mu torchlight kraj diabla, ali boga mi evo i mene danas u ulozi koju nisam mogo ni sanjat. dok dođe taj loot.2.0, cilj mi je fino se nauživat igrajući T2. i tu i tamo, barbu dizat do 100tke. mislim da je to pošteno.

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 03.10.2013. u 02:39.
praskatonick je offline   Reply With Quote