Meni su sopranosi bez premca bili najbolja dramska serija. Ima akcije, zezancije i drame koliko hoćeš. Savršena ergela likova, kao što je netko rekao bez upitnika nad glavom ili scena gdje je nekom u glavu uperen pištolj i dok ovaj priča priče lik se izvuče. Na takve bljuvotine odmah gasim makar je prije toga bilo 10 dobrih epizoda.
Breaking bad isto jako dobra serija, ali zadnja sezona slaba. Od kako je Walt prestao s kuhanjem nestalo je i akcije i komedije. Predugo traje taj kraj., to bi stalo sve u dvije epizode.
Wire počeo gledati kad je bilo na HTV-u od mislim 4 sezone i poslje nastavio pratiti. Kasnije pogledao prvu sezonu koja je isto bila dobra, druga mi je bila dosadna pa odustao, kasnije se opet možda vratim završiti seriju.
Dexter dobra serija, bez nekih nelogičnosti. Zadnje sezone isto slabijeg inteziteta. Skoro svaka epizoda ove zadnje sezone je počinjala kao da je zadnja da bi se na kraju autor ipak predomislio pa odužio za još jednu epizodu.
Terriers - mislim da sam cijelu seriju pogledao u jednom ili dva dana. Šteta što je samo jedna sezona napravljena. Serija u kojoj nema bombi, jurnjave auta, svemiraca ni kostimiranih likova iz prošlosti. Bezkompromisno napravljeno vjerojatno zato ni nije napravljeno više od te jedne sezone. Uz bok sopranosima i breaking badu.
Od komedjia mi je naravno Seinfeld neprikosnoven "a show about nothing"
George je najbolji lik u povijesti filma, tv-a, stripa, književnosti i urbanih legendi.
Pogledao sam svaku epizodu barem 5 puta. Nema ih dugo na tv-u, baš mi fali dvije epizode prije spavanja za opuštanje.