View Single Post
Staro 02.10.2013., 19:08   #372
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
@ Manuel Calaver

a čuj, nisam ni reko da MSI nije bolji izbor, da sam mogo kupit MSI 660Ti odnosno da je tada u 9 mjesecu lani bilo za kupit kupio bi je, izašla je ova referentna i nije mi se dalo čekat.

nego, jel paše ovaj Arctic Accelero Xtreme GTX Pro na moju 660Ti gainward?

čini mi se da piše da paše, čito sam negdje, ali ionako neću ništa prćkat do iduće godine, ipak imam još godinu dana garanciju pa bolje ne izazivat vraga.

svakako da je gigabyte ova o kojoj pričamo, bolji izbor od moje referentne gainward 660Ti. moja ipak ljeti piči na 83 stupnja, a ova brijem ne ide preko 75 ni kad je najtoplije. baš me zanima kada dogodine uzmem ovaj aceleron, za koliko će mi stupnjeva snizit temperaturu? piše tamo na stranici da ide 10-15 stupnjeva dolje, negdje i 20 ali brijem da je to malo previše očekivat, neka mi spusti na 70 u full loadu, nitko sretniji od mene, i to kad bude najtoplije da ne ide preko 70 ja prezadovoljan.

kada budem kupovo novu grafičku, za jedno dvije godine, onda ću si kupit MSI s dva hladnjaka, budem i tri ako bude u ponudi, ali svakako da mi je MSI na prvom mjestu, povoljan i kvalitetan(hladan) izbor.
praskatonick je offline   Reply With Quote