Citiraj:
Autor ivo_k
kao odgovor obojici, neznanje i zatvorenost u svojem malom svijetu s takvim istim neznalicama nije argument protiv drivea (ili bilo cega drugoga).
|
Ali, micek, ja koristim Google Apps od...
Code:
From: "Gmail Team" <mail-noreply@google.com>
Subject: Gmail is different. Here's what you need to know.
Date: Wed, 8 Nov 2006 17:03:36 -0800
Sudjelovao sam u nekoliko desetina implementacija Appsa dok to jos nije uopce bilo cool.
Zasto ti mislis da sam ja zatvorena neznalica? Ja dokazujem da si ti glup, ali to je vec neka sasvim druga prica i podkrijepljena je konkretnim stvarima, no zaista bih volio znati sto to mene cini neznalicom.
Citiraj:
tako i ti korisnici koji misle da su napredni u wordu i excelu pa im je komunikacija i suradnja na niskom nivou, jer bolje ne znaju, a uciti ne zele.
|
Oprosti, pogubio si me - korisnici koji "misle" da su napredni i koriste napredne funkcije koje Drive nema zapravo su na niskom nivou, a ne znaju za bolje (koje je zapravo losije) i ne zele nauciti (jer vec znaju 10 puta vise). Zorane, jesi to ti, jebem ti Vivian?
Citiraj:
ti se sprdas s tim covjekom s airom i chromeom, a u toj firmi ne bi s takvim stavom i znanjem mogao biti ni fizicka ispomoc.
|
Sad si me potreso do neslucenih razmjera.
Citiraj:
vidio sam kolicine obradjenih podataka u spreadsheetsima za nekoliko sekundi koje bi firmama kojima ti razvijas legacy trebali sati, dani ili tjedni ili nikada.
|
Citiraj:
problem s formatima je u microsoftu i njihovoj politici zakljucavanja, ne u spreadsheetsima koji podrzavaju otvorene standarde. zato i postoji quickoffice npr.
|
...jos si i neobrazovan.
Googlaj OOXML. Najbolje od svega je sto prdis o Googletu koji se bas i ne trga od nekog spektakularnog otvaranja svojih proizvoda u vecini segmenta.
Citiraj:
ne kazem da su docs bolji od worda
|
Jesi ti jos i dementan?
http://forum.pcekspert.com/showthrea...93#post2471193
Ovdje upravo kazes da je Google Drive nesto sto je tesko nadmasiti. Dakle, Drive je bolji od Officea.
Citiraj:
ali za vecinu korisnika su dovoljno dobri
|
Ne, jer su za minimalan broj korisnika donekle iskoristivi.
Citiraj:
(i bolji jer napokon mozes nesto normalno napisati, a ne se netezati s nepotrebnim glupostima i bugovima)
|
Nepotrebnim glupostima i bugovima (vrati se na "jedan covjek i jedna zena" dio)? Kao recimo, ono kad ti sve radi i slicno?
Mozda je vrijeme da napravis upgradea s Officea 95?
Citiraj:
ako vam je nesto strano i nepoznato, onda ulozite trud u savladavanje ili angazirajte strucnjaka.
|
Ako si ovo procitao iz neke self-help knjige, ne znam zasto to ne krenes napokon primjenjivati?
Citiraj:
ja sam covjeku predlozio najbolje i daleko najlakse te najjeftinije rjesenje.
|
Ne, ti si covjeku predlozio alternativu losiju od Office paketa i bolju od Libre/Open Office smeca.