Citiraj:
Autor Garro
Uzmi Accelero koji je kompatibilan sa tvojom grafom i imat ćeš pošteno hlađenje. Ja osobno preferiram hladnjake koji izbacuju vrući zrak iz kućišta i ne zamaram se sa temperaturama grafe dok ne prelaze 85-90 stupnjeva u loadu.
A za 4 Gb na grafi... Meni je 2 Gb premalo jer igram na rezi 2560x1440, ali za fullHD rezu je 2 Gb savršeno dovoljno.
|
da te pitam, kažu da kada se skida taj originalni vent, da se gubi garancija a ja imama još godinu dana garanciju, možda mi je bolje onda sačekat još godinu dana pa tek dogodine kupit taj acelero?
i hvala na info za taj vent, čuo sam za njega, ali nisam znao da je kompatibilan s mojom grafom. onda dogodine gotovo sigurno kupujem taj vent, jer želim da mi se grafulja kvalitetno hladi, to mi je jedini nedostatak, jer sa game performansama sam i više nego zadovoljan, ni ne treba mi ništa bolje od ovoga, nisam neki fanatični ganjatel što većeg FPS-a.
isprika za off, ali samo malo pojašnjenje me zanima, jel misliš na onaj Acelero s tri venta? ja sam našo ovaj, ne znam jel kompatibilan s mojom karticom mislim da je, ima 3 venta i dođe 340 kuna.
Arctic Accelero Xtreme GTX Pro ventilator