View Single Post
Staro 02.10.2013., 13:49   #42
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
kao odgovor obojici, neznanje i zatvorenost u svojem malom svijetu s takvim istim neznalicama nije argument protiv drivea (ili bilo cega drugoga).
tako i ti korisnici koji misle da su napredni u wordu i excelu pa im je komunikacija i suradnja na niskom nivou, jer bolje ne znaju, a uciti ne zele.

ti se sprdas s tim covjekom s airom i chromeom, a u toj firmi ne bi s takvim stavom i znanjem mogao biti ni fizicka ispomoc.
vidio sam kolicine obradjenih podataka u spreadsheetsima za nekoliko sekundi koje bi firmama kojima ti razvijas legacy trebali sati, dani ili tjedni ili nikada.

problem s formatima je u microsoftu i njihovoj politici zakljucavanja, ne u spreadsheetsima koji podrzavaju otvorene standarde. zato i postoji quickoffice npr.

ne kazem da su docs bolji od worda, ali za vecinu korisnika su dovoljno dobri (i bolji jer napokon mozes nesto normalno napisati, a ne se netezati s nepotrebnim glupostima i bugovima) i razvijaju se.

ne mislim dalje trovati temu: ako vam je nesto strano i nepoznato, onda ulozite trud u savladavanje ili angazirajte strucnjaka.
ja sam covjeku predlozio najbolje i daleko najlakse te najjeftinije rjesenje.
ivo_k je offline   Reply With Quote